Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Ereğli Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksekokulu ve Ereğli Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencileri "Güvenlik Güçlerimize Destek Amaçlı Mektup Kampanyası" etkinliğe imza attı.

        Etkinlikte katılımcıların ikişer mektup yazarak yer aldıkları kampanyada mektuplardan birisi Afrin'deki Mehmetçiğe, diğeri ise Hakkari Hudut Özel Harekat Bölüğündeki güvenlik güçlerine yazıldı. Bir grup öğrenci, toplanan mektupları ilgili yerlere ulaştırmak için Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığına teslim etti. İlçe Jandarma Komutanı ile görüşme sırasında Cerablus'ta Türk Barış Kuvvetleri'nden bir subay ve Suriyeli ile yapılan görüntülü konuşma duygulu anların yaşanmasına sebep oldu. Öğrencilerin yanı sıra personelin de katıldığı etkinlik, Necmettin Erbakan Üniversitesi Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Eray Günay'ın koordinatörlüğünde gerçekleştirildi.

        Güvenlik güçlerine destek amacıyla yoğun bir katılımın olduğu etkinlik Mehmetçiğimize yapılan dualarla son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa