Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Küçük Erkekler ve Küçük Kızlar Masa Tenisi İl Birinciliğinde erkeklerde Zübeyde Hanım Ortaokulu, kızlarda da Maksutefendi Ortaokulu birinci oldu.

        Erzurum'da küçük masa tenisçiler, okullarının şampiyon olması için ter döktü.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, 2017-2018 Okul Sporları faaliyet programında yer alan okullar arası Küçük Erkekler ve Kızlar Masa Tenisi il birinciliği müsabakaları tamamlandı.

        Dört yıldır küçük erkeklerde şampiyonluğu kimseye kaptırmayan Dadaşkent Zübeyde Hanım Ortaokulu il birincisi olurken kızlarda ise Maksut Efendi Ortaokulu kürsünün en üst basamağında yer aldı.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yakutiye Spor Salonu'nda yapılan vmasa tenisi müsabakaları üç gün sürdü. İl Şampiyonasına 21 okuldan toplam 84 sporcu katıldı.

        Birbirinden çekişmeli ve heyecanlı geçen müsabakalar sonunda Erkekler kategorisinde birinci Zübeyde Hanım Ortaokulu , ikinci Tuzcu Ortaokulu, üçüncü Özel Güneş Ortaokulu, dördüncü Saltuk Bey Ortaokulu oldu. Kızlar kategorisinde ise birinci Maksut Efendi Ortaokulu,ikinci Ahmet Yesevi Ortaokulu, üçüncü Tuzcu Ortaokulu, dördüncü ise Kazım Yurdalan Ortokulu oldu.

        Oynanan final maçları ardından düzenlenen törende dereceye giren takımlara madalyaları ve kupaları Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Güngör Şenses ve Erzurum Masa Tenisi İl Temsilcisi İlhami Yavilioğlu tarafından verildi.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, müsabakalara katılan okul idarecilerine, öğretmenlerine ve sporculara teşekkür ederek, Erzurum'u grup maçlarında temsil edecek olan okullara başarılar diledi. Masa Tenisi il temsilcisi İlhami Yavilioğlu ise 3-5 Mayıs 2018 tarihlerinde Rize'de yapılacak olan grup müsabakalarında Erzurum'u en iyi şekilde temsil edeceğine inandığı Zübeyde Hanım Ortaokulu ve Maksut Efendi Ortaokuluna başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa