Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu (DHT), 27 Mart Dünya Tiyatrolar Gününü sahnelediği 'Vatan Kurtaran Şaban" oyunuyla kutladı.

        DHT 27 Mart Dünya Tiyatrolar Gününe özel oyun sergiledi. 'Vatan Kurtaran Şaban" isimli oyuna tiyatroseverler büyük ilgi gösterdi. Yeşilbayır Mahallesi Yeşilpark Kültür Merkezi'nde sahnelenen Haldun Taner'in günümüze uyarlanan unutulmaz karakteri, Kültür Bakanlığı müsteşarlığına atanan Şaban ve yardımcısı Mustafa'nın komik icraatlarını konu edinen oyun izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

        DHT Genel Sanat Yönetmeni Müfit Kayacan, "herkes bu salondan çıkacak ancak tiyatro yaşayacak. Bir sanatçının repliği burada kalacak. Bir diğerimizin kostümü bu havayı solumaya devam edecek. Siz izleyicilerimiz başta olmak üzere Döşemealtı Belediyesi çalışanlarına ve bizleri sizlerle buluşturan Döşemealtı Belediye Başkanımız Turgay Genç'e çok teşekkür ederim" dedi.

        Döşemealtı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cevat Yanar, oyunun sonunda tüm oyunculara çiçek vererek 28 Mart Dünya Tiyatrolar Gününü kutladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa