Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Altınkaya Barajı üzerindeki Şahinkaya Kanyonu'nu gezenler, doyumsuz bir manzaraya şahit oldular.

        Kanyon turuna çıkan ziyaretçiler, aniden başlayan sağanak yağış eşliğinde tura devam ederken kanyon dönüşü baraj üzerinde adeta kemer köprüyü andıran gökkuşağını görünce şaşkına döndüler. Büyüleyici manzara karşısında heyecanlananlar cep telefonlarına sarılarak bu güzel manzarayı görüntülemek istediler. İHA muhabirinin objektifine yansıyan görüntünün baraj üzerinde ilk kez çekildiği belirtildi.

        Muhittin Çataloğlu isimli vatandaş, uzun yıllardan beri ziyaretçilere kanyonu gezdirdiğini, böyle bir manzaraya ilk defa rastladığını söyledi. Bu görüntünün kanyonu taçlandırdığını, şanslı ziyaretçilerin doyumsuz bir manzara izlediğini belirten Çataloğlu, bu manzarayı görüntülemenin bir muhabir ve gazeteci becerisi olduğunu söyledi.

        Baraj turuna çıkan ziyaretçilerden Bilal Aydın çok güzel bir manzara oluşturan gökkuşağının barajın üzerine yapılmış bir kemer köprüyü andırdığını, bu manzaranın kendileri için bir şans olduğunu belirterek, gökkuşağının kanyon gezilerini taçlandırdığını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa