Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında Alpullu Şeker Fabrikasının özelleştirmesinin takip edilmesi amacıyla kurulan komisyon, Pankobirlik Başkanı Ramis Özgen ile bir araya geldi.

        Süleymanpaşa ilçesindeki Tarihi Beşevler'de gerçekleşen değerlendirme toplantısına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Pankobirlik Başkanı Ramis Özgen ile komisyonda yer alan Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, Alpullu Belediye Başkanı Saim Kırcı, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez ve Doğu-Batı Trakyakent Belediyeler Birliği Müdür Vekili Behçet Atlı katıldı.

        Toplantıda Alpullu Şeker Fabrikasının özelleştirilmesine karşı çıkılması konusunda Pankobirlik Başkanı Ramis Özgen ile görüşüldü ve sürecin takip edileceği belirtildi. Başkan Albayrak Alpullu Şeker Fabrikasının özelleştirilmesine karşı olduklarını belirterek, "Özelleştirilmenin hiçbir yararının olmadığını farklı alanlardaki örnekleriyle gördük. Alpullu Şeker Fabrikasının özelleştirilmesi hem üreticiyi hem de tüketiciyi olumsuz etkileyecektir" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa