Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak'ta bir günlük gelirlerini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayan dolmuşçu esnafı, kendilerine destek veren Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'a da teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

        Zonguldak-Kozlu üst yol dolmuş taşımacılığı yapan şoför esnafı 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü ve Afrin Operasyonuna destek vermek amacıyla 17 Mart 2018 Cumartesi günü tüm gün boyunca, duraktaki tüm araçların gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışladılar. Kampanyaya destek veren Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'a günün hatırası olan fotoğrafı hediye ederek kampanyaya destek verdiği için Başkan Yılmaz'a teşekkür ettiler.

        Başkan Kerim Yılmaz da ''Bu vatan kolay kurulmadı, Vatanımız dünyanın göz bebeği. Bu vatanı korumak için mücadele eden Mehmetçiklerimize destek için yapılan organizasyonda bizimde katkımız olduysa ne mutlu bize. Bizler burada rahat isek Afrin'de, Güneydoğu'da, karada, havada, denizde mücadele eden askerlerimiz sayesinde rahatız. Allah onlardan razı olsun onları korusun" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa