Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tema Vakfı Kdz. Ereğli Temsilcisi Nilgün Durak tarafından, Akçakoca Osmaniye İlkokulunda 'Ormanlar Nefesimiz' konulu konferans verildi.

        Tema Vakfı Kdz. Ereğli Temsilcisi Nilgün Durak görsellerin yer aldığı sunum eşliğinde çocuklara yönelik yaptığı konuşmasında, "Ağaçları önemsiyoruz, yetişkin bir ağaç 75 kişiye oksijen veriyor. Bu ciddi bir rakam, oksijen demek aldığımız hava demek. Ayrıca ağaçlar karbondioksit dediğimiz havadaki kötü gazı da alıyorlar. Dünyada oksijenin yüzde 90'nını ormanlar üretir. İnsanlar sadece bu kadarını bilse, ormandan bir dal bile kesmez ve yakmazlar. Kesilen her dal, bir o kadar oksijenin yok olması demektir. Bunun için ormanlara karşı daha duyarlı olmalıyız. Ormanlar, dünyanın akciğerleri, sürdürülebilir yaşamın en önemli varlıklarıdır. Erozyonla mücadele, çölleşme, iklim değişimlerinin önüne geçmek için ağaçlandırma çalışmalarının büyük önemi vardır" diye belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa