Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat'ın Turhal ilçesinde 21-26 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası dolayısıyla fidan dikimi etkinliği düzenlendi.

        Orman haftası dolayısıyla Güneş Mahallesi, Turhal Meslek Yüksek Okulu mevkinde ilçe protokol, çocuklar ve birçok vatandaşın katılımıyla ile gerçekleştirilen etkinlikte bin 200 fidan toprakla buluştu.

        Daha yeşil bir Turhal için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, "Şu an burada bin 200 fidan toprakla buluşacak. Turhal genelinde göreve geldiğimiz günden itibaren 200 bin lale dikimi gerçekleştirdik. Turhal'ımız lalelerin katılımıyla lale bahçesine dönüştü. Halkımızı yeşille, fidanla, laleyle buluşturmaya devam ediyoruz." dedi.

        Baharın bu güzel gününde böylesine güzel bir amaç için bu ortam bulunduğundan mutlu olduğunu ifade eden Turhal Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl Üçer, "Sevgili çocuklar bizde öğrenci iken sizler gibi büyükler tarafımızdan fidan dikimi programlarına katılım gösterirdik. Bu gün baktığımızda o gün diktiğimiz fidanlar ormanlık olmuş. Önümüzdeki yıllarda bu yamaca baktığımızda güzel ormanlık oluşmuş olacak. Belediyemize bu güzel organizasyonu düzenlediği için teşekkür ediyorum." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa