Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatro Gününü çocuklara ve yetişkinlere yönelik sergilediği oyunlarla kutladı.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Dicle Üniversitesi Tiyatro Topluluğu ortaklaşa düzenledikleri programla 27 Mart Dünya Tiyatro Gününü kutladı. Çocuklara ve yetişkinlere yönelik sergilenen oyunlara tiyatroseverler yoğun ilgi gösterdi. Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılan etkinliklerde ilk önce Dicle Üniversitesi Tiyatro Topluluğu'nun çocuklara yönelik 'Ormanda Curcuna' oyunu sergilendi. Çocuklar büyük ilgiyle izlediği oyunun ardından sahnede oyuncularla oyun oynayıp halay çekti.

        Çocuk oyunundan sonra Büyükşehir Belediyesi tiyatro ekibi ve Dicle Üniversitesi Tiyatro Topluluğu yetişkinlere yönelik Antigone oyununu sergiledi. Tiyatroseverlerden yoğun ilgi gören oyun ayakta alkışlandı. Büyükşehir Belediyesi, oyun gösterimlerinin ardından Kültür ve Kongre Merkezinde tiyatroseverlere kokteyl düzenleyerek, oyuncuların ve tiyatroseverlerin Dünya Tiyatro Gününü kutladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa