Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yozgat'ın Şefaatli ilçesinde belediye başkanlığı organizesinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlere moral ve motivasyon amacıyla 42 köy muhtarı tarafından toplanan 66 adet kurbanlık koyun ve 9 bin iç çamaşırı dualar eşliğinde gönderildi.

        Öğle namazının ardından Yeşilyurt Cami önünde düzenlenen törene Şefaatli Kaymakamı Yücel Erdem, Şefaatli Belediye Başkanı Zeki Bozkurt, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hüseyin Aşık ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Şefaatli Kaymakamı Yücel Erdem, "42 köyümüzden muhtarlarımız 66 adet koyun topladı. Bu koyunları Afrin'deki kınalı kuzularımıza Mehmetçiğimize gönderiyoruz. Organizasyonda emeği geçenlerden Allah razı olsun" dedi.

        Şefaatli Belediye Başkanı Zeki Bozkurt ise, "Vatan dendiğinde şehadete koşarak giden milletin parçalarıyız. Böyle bir milletin yüce askerine Şefaatli ilçemizden de küçük bir hediye gönderebilmek ve onlara moral vermek için muhtarlarımız 66 tane koyun topladılar. Belediyemiz de 9 bin tane iç çamaşırı ve ihtiyaç malzemeleri alarak Mehmetçiğimize gönderiyoruz. Bu gönderdiğimiz hediyeleri yardımlaşmanın birer örneği olarak kabul etsinler." şeklinde konuştu.

        Konuşmaların ardından dualar eşliğinde bir kamyon kurbanlık koyun ve 9 bin iç çamaşırı Afrin'deki askerlere ulaştırılmak üzere Hatay'ın Hassa ilçesine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa