Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kavak Belediyesi tarafından hizmete açılan Doruk Canlı Hayvan Pazarı yeniden eski canlı günlerine döndü.

        Yaşadığı bazı olumsuzluklar yüzünden kapanma noktasına gelen Doruk Canlı Hayvan Pazarı Kavak Belediyesinin yaptığı çalışmalar ile eski canlı günlerine yeniden kavuştu. Pazarın atıl durumdan kurtarılmasının seçim çalışmaları sözlerinden birisi olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Bir sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

        Doruk Canlı Hayvan Pazarı'nın eksiklerinin gidererek yeniden aktif hale getirdiklerini vurgulayan Sarıcaoğlu, "Seçim çalışmalarımızda Doruk Canlı Hayvan Pazarımızı tekrar aktif hale getireceğimizi ve eski günlerinde olduğu gibi tıklım tıklım dolduracağımızın müjdesini vermiştik. Burada yaptığımız düzenlemelerle pazarımızın üstü kapatılarak, çay ocağı ve oturma yerleri yapılarak vatandaşların daha rahat bir ortamda iş yapmalarını sağladık" diye konuştu.

        Vatandaşlar memnun

        Bölge besicilerinin büyük ilgi gösterdiği Doruk Canlı Hayvan Pazarı'nın yapılan çalışmalar sonrası son zamanların en büyük kalabalığını yaşadığını söyleyen Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Gerek telefonla gerekse sosyal medya üzerinden vatandaşlarımız Doruk Canlı Hayvan Pazarı'nın tekrar eski günlerine dönmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiriyor. Seçimlerde verdiğimiz sözlerimizin de yerine getirmenin mutluluğu içindeyiz. Her zaman dediğimiz gibi durmak yok hizmete devam" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa