Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası "ISO 9001 kalite yönetim sistemi" belgesini aldı.

        Odası Başkanı Harun Sağır, gazetecilere yaptığı açıklamada, odanın kurulduğu günden bu yana hizmetlerin yanı sıra kurumsallaşmaya da büyük önem verdiklerini söyledi. Uluslararası Belgelendirme Kuruluşu ( IQR) tarafından verilen belgeyle odanın ve esnafın kalitesinin tescillendiğini vurgulayan Sağır, şunları kaydetti: "Verdiğimiz kaliteli hizmeti, yönetim anlayışımızı ve kurum içindeki çalışma sisteminin eğitimleri ve incelenmesi sonucunda Uluslararası Belgelendirme kuruluşu IQR tarafından belgeyi almaya hak kazandık. Bu başarı öncelikle esnafımızın desteği, yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın yöneticilik anlayışı ve personelimizin Esnafımıza yakışır bir şekilde hizmet vermesiyle sağlanmıştır"

        Sağır, Muğla'nın en son kurulan ilçesi Seydikemer'e oda ve üyeleri olarak değer katmaya devam edeceklerini ifade etti. Seydikemer esnafıyla gurur duyduğunu, kaliteli işlerde esnafının ilk sıralarda yer aldığını belirten Sağır, "İlçemize kurulan yeni işletme sahiplerine girişimcilik eğitimleri veriyoruz. Yine mesleki kurslar ve hijyen eğitimlerimiz aralıksız devam ediyor. Odanın esnafa verdiği eğitimeler doğrultusunda bu belgeyi de almaya hak kazandık. Üyelerimizle Seydikemerimize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa