Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ergeneli kadınların yaptığı binlerce kurabiye ve yine Ergeneli öğrencilerin yazdığı yüzlerce mektup Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçiklere gönderildi.

        Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak öncülüğünde başlatılan çalışmalar doğrultusunda Ergeneli kadınların yaptığı binlerce el emeği kurabiye ve Ergene'deki öğrencilerin yazdığı yüzlerce mektup Afrin'de mücadele eden Mehmetçiklere gönderilmek üzere Ergene Garnizon Komutanı Nizamettin Alp'e teslim edildi.

        Ergene Kaymakamlığında yapılan tören sırasında Ergene Ahmet Rıza İşbilen İlkokulu öğrencisi Damla Kocaoğlu da yazdığı mektubu Kaymakam Kızıltoprak ve diğer misafirlere okuyarak Mehmetçiklere olan sevgi ve minnet duygularını dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa