Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Suşehri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 'Evde Yaşlı Bakım Projesi' kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşların ev temizlikleri ve şehit mezarlıklarının çevre temizlik ve bakımı yapılıyor.

        Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu,"İlçemizde ülkemizin birliği ve bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği uğruna şehit olan asker ve polislerimizin mezarları temizlenip, çevre bakımı yapıyoruz." dedi. Uzunoğlu,"Ayrıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca başlatılan 'Evde Yaşlı Bakım Projesi' kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ev temizlikleri yapılmaktadır. Proje kapsamında ayrıca 12 ay süresince SYDV tarafından görevlendirilen ve ücretleri ödenen bakım görevlileri tarafından haftada bir gün, 60 yaş üzerinde, sosyal güvencesi olmayan, evinde günlük rutin işleri temizlik, yemek yapma ve bulaşık yıkama gibi işleri yapmakta zorlanan, bakıma muhtaç yaşlı vatandaşlarımıza destek olarak bakım hizmeti verilmeye devam etmektedir." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa