Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        enizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Senato Üyeleri ile birlikte Bozkurt ve Sarayköy ilçelerinde yapımı devam eden meslek yüksekokulu inşaatlarında incelemelerde bulundu.

        Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ ve senato üyeleri ilk olarak Bozkurt'a Hambat Meslek Yüksek Okulu hakkında bilgi aldı. Bağ, yapımı devam eden meslek yüksekokulunun sosyal bilimler alanında vereceği eğitim öğretim faaliyetleri ve açılacak bölümler hakkında bilgi verdi.

        Pamukkale Üniversitesi Yönetiminin ikinci ziyareti de Sarayköy ilçesine oldu. Turan Mahallesi'nde 100 dönümlük arazide yapımı devam eden Sarayköy MYO binasının bulunduğu yere giderek, inşaat hakkında bilgi alan heyet teknik incelemenin ardından, toplantı gerçekleştirdi.

        PAÜ Sarayköy Meslek Yüksekokulu'nun inşaatı sırasında hiçbir ağaca zarar verilmeden gerçekleşmesinin bir örnek olduğunu belirten PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, "Sarayköy MYO yapısal olarak tam bir çevre dostu okul olmuş. Başkanımızı ve ekibini kutlarım" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa