Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, Gölbaşı-Adıyaman-Kahta arasına yapılacak olan demiryolu ağının Besni ilçesinden geçmesi gerektiğini kaydetti.

        Besni ilçesinin sahipsiz olduğunu öne süren CHP İlçe Başkanı hakan Kılınç, geçmişte siyasetten tutun eğitime,eğitimden tutun ticarete, ticaretten tutun üretime, üretimden tutun tarıma yön veren Besni ilçesinin unutulduğunu belirtti.

        Basın açıklaması yapan Başkan Hakan Kılınç, "2017 Yılı Şubat ayında etüt projesi ihalesi yapılan ve Ekim 2017 tarihinde ihaleyi alan firmaya yer teslimi yapılan Gölbaşı-Adıyaman-Kahta hızlı tren hattı projesinde Besni ilçemiz yok sayılmıştır. Bu projede Besni ilçemizin olmayışı iktidarının, Besni'yi hiçe saymaları ve Besni halkını yok saymalarından başka bir şey değildir. Bu düşünceyle hareket edenler Etüd projesi hazırlanırken Adıyaman'ın ikinci büyük ilçesi olan Besni'yi hızlı tren güzergahına dahil etmeyerek niyetlerini, düşüncelerini açıkça ortaya koymuşlardır. Besnililer onlar için amaçlarına ulaşmak için kullanılacak basamaktan öte bir şey değildir. Öyle değilse bunu ispatlamaya davet ediyoruz.

        Uzun zamandır,Gölbaşı-Adıyaman-Kahta hızlı tren hattı projesi konusunu yakından takip ediyoruz. Ancak Besni lehine ne Besni ilçe teşkilatı, ne de il ve ilçe teşkilatı nede milletin temsilcileri olan Adıyaman milletvekilleri bir adım atmışlardır" dedi.

        Kılınç, "Uzun vadede Besni'nin sosyo ekonomik gelişmesine olumlu katkı sağlayacak, Besni'nin ülkemizin diğer şehirleri ile entegrasyonu sağlayacak,ulaşım konusunda sapada kalmış ilçemiz Gölbaşı Adıyaman Kahta hızlı tren projesine dahil edilmelidir. Bize bahaneler üretmeyin, bahanelerle gelmeyin. Maddi ve manevi değerlerine sıkı sıkıya bağlı Besni Halkını cezalandırmayın. Besni'nin gelişmesine ve kalkınmasına mani olmayınız" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa