Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, muhtarların vatandaş ve yöneticiler arasında bir elçi olduğunu söyledi.

        AK Parti İl Başkanlığı tarafından Kale Sosyal Tesislerinde düzenlenen mahalle ve köy muhtarları istişare toplantısına Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan da katıldı. İstişare toplantısında konuşan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, muhtarların vatandaş ve yöneticiler arasında bir elçi olduğunu söyleyerek çok önemli bir görev icra ettiklerini belirtti. Başkan Çalışkan, "Son yıllarda Karaman, Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Bakanlarımız ve Milletvekillerimizin desteğiyle kamu yatırımlarından istifade ederek çok farklı bir konuma geldi. Çevre yolu, Havaalanı, Hızlı Tren, Serbest Bölge, Lojistik Merkez, Hastane, TOKİ, İbrala Barajı İçme Suyu Projesi, alt ve üst geçitler, büyük park projeleri, cadde düzenlemeleri ve spor yatırımlarıyla her alanda şehrimiz büyüyor ve gelişiyor. Bu projelerin her biri birlik ve beraberlik sayesinde gerçekleşiyor. Şu an Karaman'ın yüzde 95'lik kısmına doğalgaz vermiş durumdayız. Türkiye geneline baktığınızda bu orana ulaşan başka bir il yok. İmar konusunda gerekli düzenlemeleri yapıyor, altyapı ve üst yapı çalışmalarında da mevcut yapının altyapısını iyileştirme adına mücadele ediyoruz. Muhtarlarımıza gelen talepler ile bize gelen talepler aynı. Siz vatandaşlarımızla aramızda bir elçisiniz. Burada hepimiz şehrimize hizmet etmek için çalışıyoruz. İnşallah çok daha güzel yıllara hep birlikte gideceğiz. 2019 yılı çok önemli bir süreç. Bu millet Anadolu'yu yurt tuttuğundan beri yedi düvele karşı göğüs geriyor. Bu ülkenin birlik ve beraberliği için önümüzdeki süreçte hepimize çok büyük sorumluluklar düşüyor" dedi.

        İstişare toplantısında muhtarların sorunları ve talepleri dinlendi, yerel ve genel konular hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıya, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ın yanı sıra, AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er, İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Göngörer, AK Parti yönetimi, Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Öngay ile mahalle ve merkeze bağlı köy muhtarlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karaman İlçeleri
        Tüm Karaman Haberleri
         Karaman

        Karaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa