Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - TOKAT´ın Erbaa ilçesinde kurdukları Kanatlı ve Kümes Hayvanları Yetiştiricileri ve Üreticileri Derneğinde horoz dövüştüren 23 kişi, polisin yaptığı operasyonla yakalandı.

        İlçe merkezinde Yavuz Sultan Selim Mahallesi Derman Sokak´ta bulunan Erbaa Kanatlı ve Kümes Hayvanları Yetiştiricileri ve Üreticileri Derneği'nde horoz dövüştürüldüğü bilgisi üzerine polis ekipleri takip başlattı. Ekipler, geçen cumartesi akşam saatlerinde derneğe operasyon düzenledi. Polisler dernek binası içerisinde horoz dövüşleri için hazırlanmış arena ve tartılarla karşılaştı. Polisin binada yaptığı aramada kanlar içerisinde iki de horoz bulundu. Çoğu kent dışından gelerek horoz dövüştüren ve dövüşleri izleyen 23 kişiye, toplamda 5 bin 927 lira idari para cezası uygulandı. Polisin bina içerisinde yaptığı aramada 1 ruhsatsız tabanca ile 2 ruhsatsız av tüfeği ele geçirilirken, binayı temin eden F.Y. ve dernek yöneticisi B.A. hakkında 'kumar oynatmaya aracılık etmek' suçundan adli işlem başlatıldı. Dövüştürülen horozlar ise İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa