Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        K Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Burdur'un Yeşilova ilçesinde bulunan Salda Kayak Merkezine 4 milyon TL ödenek ayrıldığını açıkladı.

        AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Salda Kayak Merkezi için yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Özçelik, "Burdur'umuzun tek kayak merkezi olan Salda Kayak Merkezimizin ulaşımı, yolunun bakım ve onarımı için 4 Milyon ödenek 2018 Yatırım Programına ayrılmıştı. Ayrılan bu ödenek Kayak Merkezinin yolunun bakım, onarım ve asfalt çalışmalarında kullanılacak" dedi.

        Eğitim kamplarının Salda Kayak Merkezinde yapılması için çalışmaların devam ettiğini belirten Milletvekili Özçelik, "Salda Kayak Merkezimizin 4 mevsim kullanılması ve eğitim Kampları için çalışmalarımız devam ediyor. Kayseri Erciyes Kayak Merkezinden Salda'ya tahsis ettirdiğimiz telesiyej tesisinin bakım, onarım ve montajı için gerekli ödeneğin ayrılması için Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak'a yaptığımız ziyaret ve görüşmede talepte bulunduk. Bu talebimizin takipçisi olacağız" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Burdur İlçeleri
        Tüm Burdur Haberleri
         Burdur

        Burdur

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa