Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, Büyükşehir Satranç Ligi'nin beşinci etabı tamamlandı.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nın, Türkiye Satranç Federasyonu iş birliğinde organize ettiği Okullararası Satranç Ligi'nin beşinci etabı hafta sonunda yapıldı. Beşinci etabın sonunda ilkokul kategorisinde Çayırova Üç Renk Koleji'nden Cemal Arda Bilir, Ortaokul kategorisinde İzmit Özel Atafen Ortaokulundan Alperen Sel ve lise kategorisinde Kocaeli Fen Lisesi'nden Servet Hakan Altay birinci oldu.

        Dilovası Polisan Spor Salonu'nda yapılan yarışmayı Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Dilovası AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, , Satranç Federasyonu Kocaeli İl Temsilcisi Ahmet Açıkgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve veliler izledi. Cumartesi sabah saat 9.00 itibariyle başlayan turnuvanın ilk hamlesini Genel Sekreter Bayram gerçekleştirdi. Törende yaptığı konuşmasın gençler için çalıştıklarını dile getiren Bayram, "Bizler, sizlerin en iyi şekilde geleceğe hazırlanmasını istiyor ve bu nedenle var gücümüzle çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız içinde spor önemli bir yer tutuyor. Siz gençler bizlerin geleceği, umudusunuz. Her şey sizler için" dedi.

        Ligin altıncı etabı Nisan ayı içerisinde yapılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa