Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taşköprü Belediyesi tarafından düzenlenen Satranç Turnuvası yoğun katılımla gerçekleşti.

        Taşköprü Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen turnuvaya, Taşköprü Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Erol, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İbrahim Coşkun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kapucuoğlu, Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Hilmi Böcek ve veliler katıldı. İlçede bulunan ilk, orta ve lise öğrencilerine yönelik 10 ayrı kategoride gerçekleşen turnuva sonucunda ise dereceye giren öğrenicilere ödülleri taktim edildi.

        Satranç Turnuvası'nın ilk hamlesini ise sembolik olarak İlçe Kaymakamı Yüksel ve Belediye Başkanı Arslan birlikte yaptı.

        Taşköprü Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, "Güzel bir satranç turnuvası gerçekleştirdik. Çocuklarımız için güzel bir hafta sonu olurken dereceye giren öğrencileri tebrik eder başarılarının devamını dilerim" dedi.

        Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'da "Taşköprü Belediyesi olarak bu yıl ilçemiz öğrencilerine yönelik ilkini düzenlediğimiz Satranç Turnuvası'nı geniş katılımla yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimizin ve velilerimizin büyük rağbetinden dolayı önümüzdeki yıldan itibaren inşallah Satranç Turnuvamızı İl genelindeki öğrencilerimizi kapsayacak şekilde yapacağımızı belirtmek istiyorum. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, derece giren öğrencilerimizi ise tebrik ediyorum" dedi.

        Turnuva sonunda dereye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa