Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu'nun Ünye ilçesinde ücretsiz olarak dağıtılan 7 bin fidan kısa sürede bitti.

        21-26 Mart tarihleri arasında Orman Haftası ve Ağaç Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Ünye Orman İşletme Müdürlüğü Cumhuriyet Meydanı'nda 5 bin çam, 2 bin defne fidanı dağıttı. Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, daire amirleri ve vatandaşların katılımıyla ücretsiz olarak fidanlar dağıtıldı.

        Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, "Bizler küçüklüğümüzde fidan dikmeye başladığımızda bu gün yetişmiş olan ağaçların gölgesinde dinleniyor meyvesinden faydalanıyoruz. Köylerimizde göç oranı oldukça fidan dikiminde azalma ve meyvelerin özel alanlarda yetiştirilmesi başlandı.Bizlerin bu fidanlara ve topraktan gelen tohuma sahip çıkmamız lazım" diye konuştu.

        Dağıtım sırasında bir konuşma yapan Orman İşletme Müdürü Aşkın Ozan Aydın, "Bizler her yıl Osman İşletme Müdürlüğü olarak ilçemizde bulunan kurumlarda toplamda 23 bin adet fidan ücretsiz dağıtımını gerçekleştirdik. 5 bin adet defne ve 2 bin adet sarı çam fidanlarını Cumhuriyet Meydanı'nda ise vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıttık" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa