Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi, 'Bilim Kurdu Projesi' kapsamında 'Mühendislik' temalı 3. bilim günü etkinliği yapıldı.

        Meram Belediyesi, Meram Kaymakamlığı, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen, 'Bilim Kurdu' projesi kapsamında bilim günü etkinlikleri aylık olarak yapılıyor. Bilim Kurdu dergisi ile bağlantılı olarak yapılan bilim günlerinde, 'Mühendislik' teması hakkında bu ay bilgi ve deneyim kazanan öğrenciler, KTO Karatay Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bekir Yıldız'a sorularını yöneltme fırsatı buldu. Öğrenciler, elektrik, malzeme, mekatronik ve cern mühendisliği laboratuvarlarında çeşitli eğlenceli etkinlikler yaparak günü değerlendirdiler.

        Meram Belediyesi'nin başlattığı ve KTO Karatay Üniversitesinin bilim etkinliklerine ev sahipliği yaptığı proje kapsamında, Konya'da TEOG sınavında üstün başarı gösteren okullarda öğrenim gören 5. 6. sınıf grubundaki öğrencilere, her ay bilimin farklı bir alanıyla ilgili eğitimler veriliyor. Proje kapsamında daha önce 'Matematik' ve 'Tıp' temalarında etkinlikler yapılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa