Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, Sur ilçesi Melik Ahmet Caddesi esnafını ziyaret ederek, talep ve sorunlarını dinledi.

        AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, AK Parti Diyarbakır il ve ilçe teşkilatları olarak sürekli kentin gelişmesi ve büyümesi için ne yapabilecekleri üzerine çalıştıklarını belirterek, her fırsatta esnaflarla bir arada olabilme çabası içerisinde olacaklarını söyledi. Esnaf ziyaretleriyle ile esnafın istek ve sorunları yerinde dinleyip çözüm üreteceklerini ifade eden Budak, "Ziyaretlerimiz esnasında esnaflarımızın ve halkımızın derdini dinliyoruz. Esnafımız ve halkımız ile birlikte hem Türkiye'nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyoruz. AK Parti 16 yıldır halkın teveccühü sayesinde iktidar kaldı. Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizlerde AK Parti'nin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Hükümet olarak esnafın ve halkın sorunlarının çözülmesi konusunda ciddi anlamda gayret, ediyoruz. Esnaf ziyaretlerimize devam edeceğiz. Teşkilat olarak her zaman Diyarbakır halkının hizmetindeyiz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa