Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - AYDIN'ın Kuyucak ilçesinde boş bir arazide bulunan 90 arı kovanının, Muğla'nın Milas ilçesinden çalındığı ortaya çıktı.

        Gencelli Mahallesi yakınlarındaki boş bir araziden geçen çiftçiler, dün öğle saatlerinde sahipsiz arı kovanlarını görünce jandarmaya bildirdi. Kovanların olduğu bölgeye gelen jandarma ekipleri, arı kovanlarının plakasız olduğunu belirledi. Yapılan araştırmada, 90 arı kovanının K.K. tarafından Muğla'nın Marmaris ilçesinden çalındığı ortaya çıktı. Kovanların sahipleri Emin Yılmaz ve Özkan Yemişen, Marmaris İlçe ve Karpuzlu Jandarma Karakol Komutanlığı'na ihbarda bulunulduğu öğrenildi. Jandarma, kovanları çaldığı belirtilen K.K.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Arıcılar Birliği'ne verilen kovanların, kovan sahiplerine teslim edileceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa