Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) İstişare Toplantısı, belediye başkanlarının katılımıyla Dumlupınar ilçesinde yapıldı.

        MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, '' Belediye başkanlarımızla gerçekleştirdiğimiz bu ayki toplantımız kurtuluşun toprakları Dumlupınar İlçemiz idi. Öncelikli olarak Dumlupınar Belediyemizi ziyaret ettik, sonrasında müze ve ilk hedef anıtı, Atatürk Evi, Kurtuluş Parkı ve Şehitlik ziyaretiyle devam etti. Şehitlerimize duamızın ardından istişare toplantımızı gerçekleştirip vedalaştık'' dedi.

        Dumlupınar Belediye Başkanı Niyazi Tezcan, yaptığı açıklamada, ''Değerli İl Başkanımızı ve Belediye Başkanlarımızı eşleriyle birlikte ağırlamaktan onur duyduk. Dumlupınar ilçemizin tüm tarihi ve manevi değeri olan yerlerini gezip kendilerine bilgilendirmelerde bulunduk. Ardından son derece verimli geçen istişare toplantımızı gerçekleştirdik'' diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa