Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Sarıçam ilçesinde rast geldiği kazada yaralanan motosiklet sürücüsüyle ilgilenip ambulans gelinceye kadar başından ayrılmadı.

        Vali Demirtaş makam aracıyla giderken, Çınarlı Mahallesi, 1580 Sokak Hekimköy Bulvarı 20 DA 359 plakalı motosikletiyle kaza yaparak yaralanan Ziya Kadiroğlu'na (42) denk geldi. Aracından inen Vali Demirtaş, korumalarından ambulans çağırmasını istedi. Vali Demirtaş, ambulans gelinceye kadar da geçmiş olsun dileğinde bulunduğu yaralı sürücünün yanından ayrılmadı.

        Kaza yerine gelen sağlık görevlileri ilk müdahalede bulunduğu motosiklet sürücüsünü ambulans ile hastaneye götürdü. Yaralı

        kaldırıldığı hastanede ayakta tedavi gördükten sonra taburcu edildi. Motosiklet ise polis ekiplerince sürücünün ailesine teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa