Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - ÇANAKKALE´nin Yenice ilçesinde, 10 gün önce kaybolan epilepsi hastası Feyzullah Akça (79), Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve jandarma ekiplerince aranıyor. 

        Çanakkale'de yaşayan epilepsi hastası Feyzullah Akça, ilçeye bağlı Hacılar köyünde, 10 gün önce kayboldu. Akça'nın bulunması için AFAD ve jandarma ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Köylülerin de destek verdiği arama çalışmalarıyla ilgili konuşan Hacılar köyünün muhtarı Ali Ateş, "Sara hastası olan Feyzullah Akça, en son 16 Mart Cuma günü köyümüzde görülmüş. O günden bu yana köy çevresi ve komşu köy meralarında arama- kurtarma çalışmaları sürüyor; ancak halen izine rastlanamadı. Kaybolan köylümüzü görenlerin jandarmaya bilgi vermesini rica ederim" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa