Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Samsunlular 6 gün boyunca sürecek olan 27 Mart Dünya Tiyatro Günü etkinlikleri kapsamında Gazi Sahnesi'nde gösterime girecek olan oyunları ücretsiz izleyebilecek" dedi.

        İlkadım Belediyesi, Gazi Sahnesi Kültür ve Sanat Derneği işbirliği ile düzenlenen Tiyatro Şenliği ile Samsunlular, 6 gün sürecek ücretsiz tiyatroyla buluşturuluyor. Gazi Sahnesi'nde gerçekleştirilecek şenlikte, bir birinden güzel tiyatro oyunları sahnelenecek.

        Tüm vatandaşları tiyatro izlemeye davet eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Tiyatro, tarihimizde de orta oyunlarından, Hacivat ve Karagöz'e kadar toplum tarafından ilgi görmüş birçok örneği ile büyük bir yer almıştır. Tiyatro, özellikle gençlerimize doğruları mizah ve drama yollarıyla anlatabilecek bir sanat dalıdır. Bu kadar önemli bir etkiye sahip, sosyal hayatımızın vazgeçilmezlerinden olan bu sanat dalını hemşerilerimize, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü vesilesi ile 6 gün boyunca ücretsiz tiyatro izleme imkanı sunuyoruz. Keyifli bir şekilde seyir imkan sunarken tiyatro vesilesi ile 7'den 70'e herkesi bir araya getiriyoruz. Tiyatroyu sevdirmek amacıyla katkıda bulunduğumuz bu etkinliğimiz dolayısıyla tüm tiyatro sanatı ile uğraşan sanatçı ve tiyatro severlerin Dünya Tiyatro Gününü kutlarım" diye konuştu.

        Tiyatro şenliği 6 gün sürecek

        İlkadım Belediyesi Gazi Sahnesi'nde her yaştan izleyiciye hitap eden tiyatro severleri tiyatroya doyuracak 6 günlük tiyatro şenliğinde "26 Mart Pazartesi günü saat 20.00'de "Ayı" adlı tiyatro oyunu, 27 Mart Salı günü saat 20.00'de "Aşkı Meşk", 28 Mart Çarşamba günü saat 20.00'de "Dönme Dolap", 29 Mart Perşembe günü "Gümüş Kaşıklar", 30 Mart Cuma günü saat 18.00'de Bu Terste Bir İşlik Var" ve 31 Mart Cumartesi günü saat 14.00'de "Yeşilin Sesi" adlı tiyatro oyunları sahne alacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa