Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde çıkan şiddetli rüzgar bir çok evin çatısını uçururken çok sayıda evde maddi hasar meydana geldi.

        Rüzgarın şiddetini arttırmasıyla birlikte Ev ve yüksek binaların çatısı uçarken çatılar yollara savruldu.Yol kenarında park halinde duran bazı araçlarda da maddi hasar meydana gelirken çatıların kimseye isabet etmemesi olası bir felaketi engelledi.

        Eleşkirt Uzunyazı Köyü'nde Abdullah Bayram isimli bir vatandaş evin çatısı uçunca çatıya çıkıp tamir etmek isterken çatıdan düşmesi sonucu yaralandı.Olay yerine giden 112 ekiplerinin ilk müdahaleleri sonrası Ağrı devlet hastanesine kaldırılan Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        Evin Çatısı uçan ilçe sakinlerinden Fettullah Yerlikaya Yaptığı açıklamada ''Allah tan gelen birşey yapacak bir şey yok. Çok Şükür kimseye birşey olmadı.Vallah çok mağdur olduk.Büyüklerimizden bir yardım bekliyoruz.''dedi.

        Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde sabah saatlerinde başlayan ve etlisini hızla arttıran şiddetli rüzgar nedeniyle ilçe merkezi ve köylerde Elektirik kesitisi yaşanıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa