Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Basın İlan Kurumu (BİK) Mardin Şubesi Müdürlüğü yeni yerine taşındı. Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) yönetimi BİK Mardin Şube Müdürü Adnan Günbegi'yi ziyaret etti.

        MTDF Onursal Başkanı Mehmet Şerif Öter ve yönetim kurulu üyeleri BİK Mardin Şube Müdürü Adnan Günbegi'yi yeni binasında ziyaret etti. Şube Müdürü Günbegi, yeni yerlerinde Mardin halkına, kamu kurum ve kuruluşlar ile yerel gazetelere daha iyi hizmet verme imkanına kavuştuklarını söyledi.

        MTDF Onursal Başkanı Mehmet Şerif Öter ise, Basın İlan Kurumu'nun önemli bir işlevi yerine getirdiğini belirterek, "Demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan yerel basına adeta can suyu olan Basın İlan Kurumu Mardin Şubesindeyiz. Yeni hizmet ofisinin hayırlı olmasını diliyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra Mardin için basın camiasıyla birlikte daha güzel hizmetler vereceğimize inanıyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa