Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş'un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Dallıöz köyünde geçen sene Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca projelendirilen tavuk çiftliğinde incelemelerde bulundu.

        Kaymakam Çetin, bin hayvan kapasiteli ve günde 700 yumurtanın elde edildi tavuk çiftliğinde incelemelerde bulunarak, örnek olarak gösterilen çiftçiye bir proje için daha destek vereceklerini söyledi. Kaymakam Çetin, "Geçen sene Erdal Bingöl adlı çiftçimiz bize müracaat etti. Kendisine tavukçuluk yapma yönündeki projesini gerçekleştirdik. Şimdi kendisi örnek bir çiftçi olarak ilçemizde faaliyetini sürdürmektedir. İlçemizden çevre ilçelere yumurta satışı yapmaktadır. Projesine sahip çıkıp geliştirdiği için kendisine ikinci bir proje için de destekte bulunacağız. Çiftçimizin şimdilik dokuz yüz tane yumurta tavuğu vardır. Günlük olarak 700 tane yumurtayı komşu illere vermektedir. Bu nedenle de bu çiftçimize gereken desteği sağlayacağız" dedi.

        Erdal Bingöl ise, komşu ilçelere günlük yaklaşık 700 tane yumurta sattığını belirterek, "Kaymakam bir projenin daha yapılması için bizi bilgilendirdi. Kendisine teşekkür ederim" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa