Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya'ya tatile gelen 61 yaşındaki İtalyan moda tasarımcısı Luciano Portelli'yi ormanlık alanda darp edip parasını gasp eden 4 kişi tutuklandı.

        Edinilen bilgiye göre, İtalyan moda tasarımcısı ve turizmci Luciano Portelli, tatile geldiği Antalya'da önceki ziyaretlerinde tanıştığı M.A.(17) ve F.İ. (23) ile Muratpaşa ilçesine bağlı Ermenek Mahallesi'nde buluştu. Portelli daha sonra iddiaya göre M.A. ve F.İ. tarafından zorla ormanlık alana götürülerek burada bekleyen S.Ş. (24) ve U.Ö. (22) ile birlikte sopalarla darp edildi. Şüpheliler, iddiaya göre Portelli'nin 3 bin 500 euro para ve cep telefonunu gasp ettikten sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

        Portelli, ormanlık alandan gelen sesleri duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Portelli'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Portelli'nin cep telefonu aramalarını inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından 4 şüpheliyi gözaltına aldı. İfadelerinin ardından adli makamlara sevk edilen 4 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa