Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin'e yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatında şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı son yolculuğuna uğurlanıyor. Şehit Muratdağı'nın naaşı helallik için yaşadığı eve getirilirken, parkasını giyen eşi Birgül Muratdağı ağlayanları teselli etti.

        TSK tarafından Afrin'e yönelik başlatılan zeytin dalı operasyonunun 4'üncü gününde şehit olan ve naaşına 58 gün sonra ulaşılan Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nın naaşı gece saatlerinde memleketi Kayseri'ye getirildi. Şehit Muratdağı'nın naaşı, cenaze namazı kılınmadan önce son kez baba evi ve yaşadığı eve getirilerek helallik alındı.

        Ağlayanları teselli etti

        Şehit Muratdağı'nı parkasını giyerek karşılayan eşi Birgül Muratdağı, bir süre Türk bayrağına sarılı tabutuna sarıldıktan sonra ağlayanları 'ağlama' diyerek teselli etti. Yapılan duaların ardından Şehit Mehmet Muratdağı'nın cenazesi, tören için Kalemkırdı Cami'ne götürüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa