Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde eğitim veren özel bir okul birinci sınıf öğrencileri için okuma bayramı düzenlendi.

        Mod Bodrum İlkokulu tarafından Nurol Kültür merkezinde düzenlenen 'Yaşasın Okuyorum' etkinliğine Okul yönetimi öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programın sunuculuğunu birinci sınıf öğrencileri yaptı. Program, miniklerin dans gösterileri ve mini tiyatro ile son buldu.

        Mod İnternational School yönetim kurulu başkanı Yılmaz Senemoğlu İlkokul birinci sınıf öğrencilerinin okuma bayramı etkinliği düzenlediklerini belirterek "Mod okulu olarak okumaya çok önem veriyoruz. Hem İngilizce hem Türkçe ve Rusca olarak okuma bayramını kutluyoruz. Şenlik havasında gecen okuma bayramında öğrenciler müzük, beden eğitimi ve tiyatro sergiledi. Ailelerine becerilerini sundu. Velilerimizde etkinliğimize büyük bir ilgi gösterdi. Hem velilerimize hemde öğretmenlerimize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa