Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 3'üncü Uluslararası Turizm Fuarı Travelexpo Ankara Gastronomi zirvesinde, yerel yönetimlerin hazırladığı gastronomi ve turizm konulu panele konuşmacı olarak katıldı.

        Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ankara'da düzenlenen zirvesiyl ilgili yaptığı değerlendirmede, "Dünya'nın seçkin turizm destinasyonlarının bir araya geldiği 3'üncü Uluslararası Turizm Fuarı Travelexpo Ankara Gastronomi Zirvesi'nde, yerel yönetimlerin gastronomi ve turizm konulu panele konuşmacı olarak davet edildik. Ülkemizde biyoçeşitlilik ve kültürel endeksi en yüksek şehirler arasında olan Bilecik'in, Osmanlı Saray mutfağından günümüze ulaşan yöresel lezzetler hakkında alanında uzman gastronomlara tanıtma fırsatı bulduk. Yerel yönetimlerin yöreye has zenginliklerini tescilleme ve markalaştırma yönündeki çalışmaların önemine değindik. Tarihi ve kültürel mirasın başkenti Bilecik'te gastronomi alanında yaptığımız ve önümüzdeki zaman dilimi içerisinde yapacağımız çalışmalarla bölgemizde ve ülkemizde hak ettiği yeri bulacaktır. Zirvenin düzenlenmesinde katkısı olan tüm paydaşlara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa