Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediyesi, Köseköy Mahallesi'ndeki sokakları parke taşları ile işliyor.

        Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yol iyileştirme düzenlemeleri kapsamında ilçe genelinde 300 bin metrekare parke yol yapım ve tamiratı yapacak. Bu kapsamda ekipler alt yapı sorunu olmayan güzergahlardaki kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının bir ayağını da Köseköy Mahallesi'nde gerçekleştiriyor. Son çalışmalar mahalledeki Hazal, Dalgıç, Özkan, Musa Kazım ve Damlalı Sokak yollarında gerçekleştirdi.

        Yapılan çalışmalarda Hazal Sokak üzerinde 500 metre uzunluğunda 9 metre genişliğindeki güzergaha 4 bin 500 metrekare parke ve bin metre bordür taşı, Dalgıç Sokak üzerinde 110 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki güzergaha 770 metrekare parke ve 220 metre bordür taşı, Özkan Sokak üzerinde 100 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki güzergaha 700 metrekare parke ve 200 metre bordür taşı, Musa Kazım Sokak üzerinde 50 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki güzergaha 350 metrekare parke ve 100 metre bordür taşı, Damlalı Sokak üzerinde 200 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki güzergaha 1 bin 400 metrekare parke ve 400 metre bordür taşı döşendi.

        Köseköy sokaklarında parke şıklığını sağlayan çalışmalardan memnunluk duyduklarını belirten mahalle sakinleri, "Mahallemizin yollarını modern şehircilik anlayışı çerçevesinde günümüz şartlarına uygun hale getiren düzenlemeler çok güzel oldu. Belediyemizin mahallemizde gerçekleştirdiği çalışmalar nedeniyle Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e teşekkür ederiz" dediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa