Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hatay'da öğrenciler Orman Haftası nedeniyle fidan diktiler.

        Hatay'ın Erzin ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Zekiye Cavidan Özmen İlkokulu öğrencileri, Orman Haftası nedeniyle Erzin Şehir Stadyumu çevresine fidan dikimi yaptılar.

        'Orman ne güzel ne güzel' marşı ile fidan dikimi yapan öğrencilere Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, Belediye Başkan Yardımcısı Bora Börklü, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcılarından Ahmet Oran ve Erhan Kenanoğlu, AK Parti Erzin İlçe Başkanı Mithat Bozdağ, okul müdürü Hakan Türkmen ve öğretmenleri eşlik etti.

        Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, öğrencilere duyarlı davranışından dolayı teşekkür ederek, Çanakkale Zaferi nedeniyle Çanakkale Gezici Müzesini Erzin'e getireceklerini ve 5 gün boyunca Erzin Kültür Merkezi'nde gösterime açık olacağının müjdesini verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa