Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kilis 7 Aralık Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen ve Kur'an tilaveti ile başlayan programda Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma "Hz. Peygamber'i Bugün Nasıl Anlamalıyız" başlıklı bir konferans verdi.

        İlahiyat Vizyon programında daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Doç. Dr. Ülfet Görgülü, İlahiyat Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Halil Aldemir ve MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Uluslararası Eğitim Öğretim Daire Başkanı Mustafa Yıldız tarafından "Vizyon ve Kariyer Rehberliği" konusunda bir panel gerçekleştirildi. Panelden sonraki oturumda, Türkiye İlahiyat Tedrisatına Yardım Eden Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Yelek de öğrencilerle mesleki deneyimlerini paylaştı. Programın son oturumunda ise "Modern Çağda İslâmi İlimler Anlayışı" konusunda Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat tarafından bir konferans verildi. İlahiyat Fakültesi öğrencilerinin dalında uzman akademisyenlerin vereceği eğitimlerle ufuklarını açmayı ve mesleki anlamda gelişimlerini artırmayı amaçlayan programın sonunda öğrencilere katılım belgeleri verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kilis İlçeleri
        Tüm Kilis Haberleri
         Kilis

        Kilis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa