Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından 2012 yılında başlatılan ve 6 yıldır devam eden 'Kentimizi Tanıyalım Tanıtalım Projesi' kapsamında yapılan şehir gezilerine Zafer Mahallesi hanımları katıldı.

        Zafer Mahallesi Muhtarlık binası önünde toplanan ve ilçe belediyesine ait otobüslerle mahallelerinden alınan kadınlar, Nazilli'de yapılan yollar, parklar, camiler, cem evi, yenileme çalışmaları, sosyal tesisler, spor alanları, muhtarlıklar, çocuk eğitim parkları, Alzheimer merkezi, huzurevi, kadın dayanışma evi, hangarlar ve daha onlarca projeyi yerinde gördü.

        Şehir gezilerinin devam edeceğini vurgulayan Başkan Alıcık, 'Nazilli'nin hanımları geziyor' sloganı ile başlatılan ve 6 yıldır devam eden projeden olumlu geri dönüşler aldıklarını belirterek, "Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki Nazilli Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini verdik. Göreve geldiğim günden bu yana genç, yaşlı, çocuk, erkek demeden her kesimi kapsayacak projeler üretmeye ve bu projelerin aktif olarak hayata geçirilmesine büyük özen gösterdik. Vatandaşımız bunları takdir etti. Onlardan aldığımız güç ve heyecanla ilçemize onlarca büyük proje kazandırdık. Kentimizi tanıyalım tanıtalım projesi ile hanımlarımız bu çalışmaları yerinde görüyor. 2 otobüs olarak başladığımız mahalle gezileri şu anda 6-7 otobüs olarak devam ediyor. Yoğun bir katılım var. Teveccühlerinden dolayı tüm hanımlarımıza tek tek teşekkür ediyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa