Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bodrum Belediyesi ekipleri, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Bodrum'da yaşayan 100 yaş ve üstü büyüklere yaptıkları ziyaretlerini tamamladı. Yaşama dört elle tutunan yaşlılar, hallerini hatırlarını soran belediye ekiplerine teşekkür etti.

        Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt, ekibiyle birlikte yaptıkları ziyaretler kapsamında en son Akyarlar Mahallesi Kemer Mevkii'nde kızı ile yaşayan 102 yaşındaki Mensure Acar'a ziyarette bulundu. Bodrum Belediyesi ekibini karşısında görünce gözleri dolan Mensure Acar, "Siz gelmeden önce biraz başım ağrıyordu, şimdi geçti. Ne güzelsiniz, sevgi dolu, ışıl ışıl Beni bu yıl da unutmayıp halimi hatırımı sordunuz ya. Sağ olun var olun" dedi.

        Bodrum Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Büyüklere Saygı' Projesi kapsamında Bodrum'da yaşayan büyüklere yaptıkları ziyaretleri 3 yıldır sürdürdüklerini ifade eden Birim Müdürü Ummahan Yurt, "Bu sene de Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle 100 yaş ve üzeri büyüklerimizi evlerinde ziyaret ettik. Onların her zaman yanlarında olduğumuzu kendilerine yeniden gösterdik. Sevgiyle ilgiyle onları kucakladık ve Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon'un hürmetlerini, sevgi dolu mesajlarını, selamlarını ilettik. Bizler; gelenekleri, görenekleri ve kültürü ile Bodrum'u, onlardan miras aldık. Bu nedenle büyüklerimize olan saygımız, hürmetimiz ve sevgimiz sonsuzdur" diye konuştu.

        Her fırsatta yöresel değerlere ve yöre kültürüne sahip çıkmanın öneminden bahseden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, projenin ilerleyen yıllarda da sürmesini diledi. Bodrum'un en önemli özelliğinin hoşgörü sahibi halkı olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Kocadon, "Bodrum Belediyesi olarak büyüklerimize elimizden geldiğince sahip çıkmaya gayret ediyoruz. Büyüklerimizden bize miras kalan bu güzellikler için onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Her zaman büyüklerimizin yanındayız, olmaya da devam edeceğiz" dedi.

        Bu yılki program kapsamında; Çarşı Mahallesi'nde ikamet eden 102 yaşındaki Hüseyin Dinar, Eskiçeşme Mahallesi'ndeki 101 yaşındaki Gülşade Boyacı, Bitez Mahallesi'ndeki 104 yaşındaki Zehra Sakal, Turgutreis Mahallesi'ndeki 108 yaşındaki Fatma Çiftçi, Mumcular Mahallesi'ndeki 101 yaşındaki Dudu Tan ile Akyarlar Mahallesi'ndekikızı ile ikamet eden 102 yaşındaki Mensure Acar ziyaret edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa