Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çankırı Güneş İlköğretim Okulu Öğrenci Meclisi, "Mehmetçikle El Ele" kampanyası kapsamında kendi günlük harçlıklarından biriktirdikleri 9 bin 68 TL'yi Türkiye Mehmetçik Vakfına bağışladı.

        Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk, Güneş İlköğretim Okulu Müdürü Muzaffer Derelli, Rehberlik Öğretmeni Mustafa Yılmaz, Aile Birliği Başkanı Derya Bilgin ile Öğrenci Meclisi Başkanı Kayra Gül yönetim kurulu üyeleri Cemre Çakmakcı, Hatice Sıla Yiğitbaşı ve Bilal Baran dün Vali Hamdi Bilge Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

        Okul Öğrenci Meclisi Başkanı Kayra Gül bağış dekontunu okul adına Vali Hamdi Bilge Aktaş'a teslim etti. Vali Aktaş başta okul müdürü olmak üzere öğrencileri olmak üzere bu duyarlı davranışları için tebrik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa