Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ il genelinde yer alan ortaokullar arasında düzenlenen oryantiring yarışmaları Çorlu'da Havuzlar mevkiinde yer alan Cumhuriyet Parkı'nda gerçekleştirildi.

        2017-2018 Faaliyet Sezonu Tekirdağ Ortaokullar Arası Oryantiring Yarışması Çorlu Cumhuriyet Parkı'nda gerçekleştirildi. Gün boyu devam eden yarışmalarda 16 ayrı takım, toplam 90 sporcu ile boy gösterdi. Park alanında oluşturulan parkurda mücadele eden sporcu öğrencilerden dereceye girenlere kupa ve madalya verildi.

        90 sporcunun parkurlarda verdiği mücadele sonunda gerçekleştirilen ödül töreninde kupa ve madalyalar Çorlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Feridun Demirel ile Tekirdağ Oryantiring İl Temsilcisi Veli Emre ve diğer yetkililerce sporculara takdim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa