Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Turgutlu ilçesinin kırsal mahallelerden biri olan Avşar'da yaşayan vatandaşlar, düzenlenen kan bağış kampanyasına yoğun ilgi gösterdi.

        Avşar Mahalle Muhtarlığı ve Avşar Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından ortaklaşa düzenlenen kampanyada, mahalle sakinleri ve okul öğretmenleri kan bağışında bulunurken, 300 ünite kan toplanması hedefleniyor. Kan bağış kampanyası hakkında bilgi veren Mahalle Muhtarı Mehmet Kahrıman, "Mahalle sakinlerimiz bu tür etkinliklere çok duyarlıdır. Özellikle de Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit ve gazilerimiz için bu etkinliği düzenledik. Daha önce yine şehit ailelerimiz ve gazilerimiz için hayır kermesi düzenlemiştik. Bugün burada kan bağışı kampanyamızda 200 kişi ismini yazdırdı. Bu sayının 300'ü geçmesini bekliyoruz. Allah, inşallah bu yaptığımız yardımlarımızı kabul eder" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa