Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        enizli Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu 'Gayret Sizden, İkram Bizden' projesi kapsamında beraberindeki İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ile kontrol noktasında görevli polis ve araç sürücülerine ikramlarda bulundu.

        Merkezefendi Kaymakamlığı, Merkezefendi Belediyesi ve Merkezefendi İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün emniyet personelinin moral motivasyonunu artırmak, birlik ve beraberlik hissini kuvvetlendirmek amacıyla imzaladığı 'Gayret Sizden İkram Bizden' projesinin ilk uygulaması yapıldı. Pınarkent Mahallesi polis kontrol noktasında gerçekleştirilen uygulamaya Subaşıoğlu ve Demir katıldı. Başkan Subaşıoğlu ve Demir, proje kapsamında kurulan çadırda, görev mahallinde çalışan emniyet personeli ile yemek yedi. Daha sonra polis kontrol noktasından geçen vatandaşlara Başkan Subaşıoğlu ve Demir, hayırlı kandiller dileyerek ay yıldızlı şapka hediye etti.

        'Gayret Sizden İkram Bizden' projesi kapsamında oluşturulan seyyar kafelerden ve hizmet araçlarından halkın huzuru ve güvenliği için çalışan emniyet personeline, sokakta yaşayan ve yolda kalan vatandaşlara çay, çorba, yiyecek ve benzeri ihtiyaçlar ikram edilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa