Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ın Türk Silahlı Kuvvetlerin, Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütlerini etkisiz hale getirmek üzere başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan kahraman askerlerimize destek olmak, moral ve motivasyon sağlamak maksadıyla gönderdiği paketler Afrin'e Mehmetçiğin eline ulaştı.

        "Askerlerimize bir kez daha desteğimizi göstermek istedik"

        Afrin'de yürütülen zeytin dalı harekatında görev yapan kahraman Mehmetçiğe moral ve manevi destek vermek istediklerini belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Vatanımızın bekası, birlik beraberliğimiz, toprak bütünlüğümüzün korunması ve güçlü Türkiye için Afrin'de destan yazan kahraman askerlerimize destek olmak, moral ve motivasyon sağlamak maksadıyla gönderdiğimiz paketler Afrin'e askerlerimize ulaşmış. Ülkemizin ve milletimizin dirliği, birliği, bekası için Afrin'de destanlar yazan şanlı Türk ordumuzun kahraman askerleri, koçyiğitlerimiz paketleri teslim aldıktan sonra bizlere görüntülü ve sesli olarak teşekkürlerini ve selamlarını yolladılar. Selamlarını aldık. Ve aleykümselam. Rabb'im şehitlerin bizlere bıraktığı bu cennet vatanımızı, namusumuzu ve şerefimizi korumak ve kollamak için çalışan, nöbet tutan tüm askerlerimize ve güvenlik güçlerimize yar ve yardımcı olsun. Ülkemizin birlik ve beraberliği için yapılan bu operasyonda her daim dualarımız orada mücadele eden kahramanlarımızladır. Vatanımız için, bayrağımız için, bizler için kahramanca mücadele eden askerimiz, polisimiz ve tüm güvenlik güçlerimize bizler de her daim dualarımızı yolluyoruz. Tüm seksen milyonun duası ve manevi desteğine her zaman kınalı kuzularımız ile. Onlar Atalarının yolunda yeni bir destanı yazan kahramanlarımız Rabb'im yar ve yardımcıları olsun" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa