Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından düzenlenen 'Yüksek Onur ve Onur Belgesi Töreni ve İlham Veren Konuşma Etkinliği' Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2016'da gerçekleştirildi.

        Törenin açılış konuşmasını yapan Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Çabuk, gerçekleştirilen etkinliği çok önemsediklerini belirtti. Mimarlık ve Tasarım Fakültesi olarak temel hedeflerinin dünyadaki ilk 150 mimarlık ve tasarım fakültesi arasına girmek olduğunu söyleyen Prof. Dr. Alper Çabuk, bu hedefi başaracak olanların ise öğrenciler olduğunu dile getirdi. Prof. Dr. Çabuk, "Sizleri mezunlarımızla daha fazla bir araya getirerek onların başarı hikayelerini kendiniz için birer ilham kaynağı olarak görmenizi sağlamak ve bu etkinliği geleneksel hale getirmek istiyoruz. Keşke Anadolu Üniversitesi mezunu olsaydım. Anadolu Üniversitesi mezunu olmak bir ayrıcalıktır" dedi.

        Törende söz alan 2016-2017 eğitim öğretim yılı mezunlarından Endüstriyel Tasarım Bölümü birincisi Merve Ertuğrul'un, katılımcılara eğitim hayatı boyunca ve sonrasında yaşadıklarını anlattığı konuşmanın ardından 'İlham Veren Konuşmalar' kapsamında Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Engin Kapkın, katılımcılara Erasmus'a gitme, Fullbright bursu ile Amerika'ya gitme ve Amerika'daki eğitim sürecini aktardı. Kapkın, "İnsanlar kendi fırsatlarını kendileri üretir. Elinize gelen şansları fırsata çevirin ve lütfen kendinize güvenin" ifadelerini kullandı.

        Tören, 2016-2017 öğretim yılı bahar dönemi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Endüstriyel Tasarım, İç Mimarlık, Mimarlık ve Moda Tasarımı bölümlerinden yüksek onur ve onur belgesi alan öğrencilere ve mezunlara belgelerinin verilmesinin ardından sona erdi.

        Törene Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Çabuk, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Hicran Hanım Halaç ve Dr. Öğretim Üyesi Engin Kapkın'ın yanı sıra öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa