Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mardin Büyükşehir Belediyesi, şehirde vatandaşların rahat bir yaz geçirmesi için haşereyle mücadelede yeni bir dönem başlattı.

        Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, 2018 yılı için 34 araç, 89 personel ve 24 bin 700 kilogram ilaçla vektörle mücadelenin startı için Büyükşehir Belediyesi yerleşkesinde program düzenledi. Programa Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ayhan, daire başkanları, basın mensupları ve çalışanlar katıldı. Sağlık Dairesi Başkanlığının her alanda vatandaşın yanında olduğuna dikkat çeken Vali Yaman, "Vatandaşlardan aldığımız güzel geri dönüşlerle haşere mücadeleyi gerçekleştirdiğimize inanıyorum. Tabii başkanlığımızın görevi sadece bu değil. Başkanlığımız cenazelerin nakli mezarlıkların organize edilmesi düzenlenmesi, sağlık taraması ve mezbahaneler gibi daha birçok alanda sizlerle beraber şehre hizmet veriyor" dedi.

        Konuşmaların ardından 38 aracın teslim kurdelesi kesildi. Yaman, bir araca binerek haşere ile mücadele hizmetini başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa