Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Denizli'nin Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik'i ağırladı.

        Başkan Çelik ve Ataç, her iki belediyenin çalışmalarından bahsederek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Çelik, "Tepebaşı Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Başkanımız Ahmet Bey, son derece önemli projelere imza atıyor" şeklinde konuştu.

        Başkan Ataç da Bozkurt Belediye Başkanı Çelik'e teşekkür ederek, "Başkanımızın ziyareti bizleri mutlu etti. Türkiye'nin Bozkurt ve Tepebaşı gibi aydın belediyelere ihtiyacı var" ifadelerini kullandı. Ziyaretin ardından Ataç, konuğu Çelik'e Tepebaşı Belediyesi'nin düzenlediği Uluslararası Pişmiş Toprak Sempozyumu eserlerini göstererek, belediyenin sanat ve kültür projelerinden bahsetti. Çektirilen hatıra fotoğrafı ile ziyaret son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa