Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - ABD ve Türkiye arasında PKK/YPG terör örgütü varlığı nedeniyle sorun olan Suriye'nin Halep kentine bağlı Münbiç ilçesini dün ABD'li askeri ve sivil yetkililerin ziyaret ettiği belirtildi.

        ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan William Rouback ve ABD'nin DEAŞ ile Mücadele Koalisyonundaki komutanlarından Binbaşı James Jarrard'ın da yer aldığı ABD'li heyet, son dönemde ABD ile Türkiye arasında sorun olan Halep'in Münbiç ilçesini ziyaret etti. Kürt sitelerinde yer alan habere göre, yaklaşık 2 bin ABD askerinin bulunduğu ve Türkiye'nin ilçede bulunan YPG terör örgütü mensuplarının çıkmasını istediği Münbiç'te sokakları dolaşan ve halkla konuşan ABD'lilerin ilçenin durumu hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa